Voormalig kindsterretje uit Baywatch de cel in na steekpartij - Actueel Cinema

   - 

Voormalig kindsterretje Jeremy Jackson moet 161 dagen naar de gevangenis voor het neersteken van een vrouw. De acteur sloot een akkoord met de rechtbank, waarin hij in ruil voor een kortere straf bekende en akkoord ging een agressietraining te volgen en zich te melden bij bijeenkomsten voor alcoholverslaafden, zo schrijft HLN.be. 

Jeremy speelde in Baywatch 'Hobie', de zoon van 'Mitch Buchannon', de hoofdrol vertolkt door David Hasselhoff. In het laatste seizoen van de serie over strandwachten in Los Angeles was hij niet meer te zien. In interviews bekende hij later dat zijn drugsverslaving hem hadden gedwongen de serie te verlaten. De acteur werd enkele keren opgepakt wegens drugsbezit en het opzetten van een drugslaboratorium en ondernam meerdere afkickpogingen. In 2011 deed Jeremy mee aan Celebrity Rehab, een realityshow waarin sterren proberen af te kicken. Vier jaar later was hij opnieuw deelnemer aan een realityprogramma, deze keer de Britse versie van Celebrity Big Brother. Hij werd uit het programma verwijderd en kreeg een waarschuwing van de politie nadat hij de borsten van een andere deelnemer zonder haar toestemming blootstelde voor de camera.

De nu 36-jarige Jeremy werd in 2015 gearresteerd nadat hij was gevlucht van de plaats waar het steekincident plaatsvond. Volgens het slachtoffer probeerde hij de auto van haar vriend te stelen, en ontaarde haar poging daar een stokje voor te steken in een flinke ruzie. Tijdens de woordenwisseling stak Jeremy opeens op haar in, waarbij haar arm, rug en been werden geraakt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: