Successerie Friends krijgt musicalparodie - Actueel Cinema

   - 

Chandler, Joey, Monica, Ross, Rachel en Phoebe zijn binnenkort te zien op het podium. In New York wordt namelijk gewerkt aan Friends! The Musical, een parodie op de succesvolle sitcom uit de jaren negentig, schrijft HLN.be onder aanhaling van Entertainment Weekly. 

"Kunnen we enthousiaster zijn over de kans om een parodie te maken op zo'n succesvolle tv-show?" aldus Tobly McSmith, het brein achter de musicalparodieën Saved by the Bell, Full House en Katdashians! The Musical, een kruising tussen Keeping up with the Kardashians en Cats. "We steken niet alleen de draak met de show, maar verwerken er ook grappen in over de acteurs, zoals hun enorme salarissen en hun persoonlijke leven", aldus McSmith. Ook belooft hij fans dat Janice, Fat Monica en 'smelly cat' erin zitten en hoopt hij ook aapje Marcel nog te strikken.

De Off Broadway-musical moet in het najaar op de planken van het Triad Theatre staan. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: