Ryan Philippe: "Heb geen romance met Katy Perry" - Actueel Cinema

   - 

Shooter-acteur Ryan Phillippe ontkent dat hij aan het daten is met zangeres Katy Perry. De twee werden samen gezien op de 70-jarige verjaardag van Elton John in maart en sindsdien achtervolgen paparazzo de acteur. "Ik ben niet aan het daten met Katy Perry", schrijft de ex-man van Reese Whiterspoon in hoofdletters op Twitter. "Ik ken haar amper. Stop met het vliegen met helicopters over mijn huis. Ze is hier niet." 

Perry verbrak recentelijk haar relatie met acteur Orlando Bloom, omdat hij niet betrouwbaar leek. De twee beroemdheden raakten innig bevriend met elkaar in januari 2016. De 32-jarige zangeres was tussen 2010 en 2012 getrouwd met Russell Brand. Phillippe maakte een paar maanden geleden een einde aan zijn verloving met Paulina Slagter en was eerder getrouwd met Reese Whiterspoon, met wie hij een zoon en dochter heeft. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: