Vierde seizoen 'American Crime' in de maak - Actueel Cinema

   - 

Als alles goed gaat, komt er een nieuw seizoen van 'American Crime'. Het zou dan al het vierde seizoen worden. Het gerucht kwam boven water drijven dankzij een interview van Deadline met Michael J. McDonald, de producer van de serie.

 De misdaadserie 'American Crime' met Felicity Huffman en Timothy Hutton in de hoofdrol kreeg tien nominaties voor een Emmy Award. Het derde seizoen van de serie is op 12 maart in de VS in première gegaan. "Er zijn nog verhalen die we willen vertellen", aldus McDonald aan Deadline. "Helaas is het vandaag de dag lastig om publiek te veroveren en kijkers vast te houden op televisie."

Het speciale aan 'American Crime' is dat ieder seizoen een ander thema kent. Het speelt zich telkens ook af op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten. "In het vierde seizoen zou een verhaallijn over geweld en seksuele intimidatie van vrouwen een thema kunnen zijn", vertelde McDonald tot slot. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: