Geen cameo voor Bryan Cranston in Breaking Bad spin-off - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Bryan Cranston, die drugsdealer Walter White vertolkte in de serie "Breaking Bad", zal geen gastoptreden hebben in de "Better Call Saul" spin-off. Dat heeft regisseur Vince Gilligan verklaard. Cranston grapte eerder in een interview dat hij "heel moeilijk herkenbaar" zou zijn in zijn cameo. 

"Breaking Bad" liep van 2008 tot 2013 en ging over terminale scheikundeleraar Walter White, die zich genoodzaakt voelde om samen met ex-student Jesse crystal meth te produceren om de ziekenhuiskosten te dekken. Om zijn 99% zuiver product aan de man te krijgen, kreeg hij juridische hulp van de louche adovcaat Saul, rond wie nu een spin-off loopt. "Better Call Saul" is ondertussen aan zijn tweede seizoen toe, maar zal dus geen gastoptreden krijgen van Cranston. Wel was hij op bezoek op de set in Albuquerque, waar hij op boektour was. Wie wel terugkomt uit de serie is Giancarlo Esposito als "Gus", eveneens drugsdealer en eigenaar van fastfoodrestaurant "Los Pollos Hermanos". Daarbij wordt het kippenrestaurant tot in de kleinste details teruggebracht uit de vroege dagen van de succesvolle serie. "De laatste twee jaar hebben fans mij constant gevraagd: wanneer kom je terug? Je moet terugkomen. Het is dus heel opwindend om op dit traject te liggen bij deze geweldige show", verklaart Esposito. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: