Ozark Henry schrijft muziek voor "Alleen Eline" - Actueel Cinema

   - 

Entertainment One België (eOne) zal de film ‘Alleen Eline’ van productiehuis Marmalade uitbrengen in de Belgische bioscopen. Het romantisch drama, met ondermeer Line Pillet, Joren Seldeslachts (bekend van o.a. ‘Beau Sejour’ en ‘Spitsbroers’), Yannick de Coster en Marleen Merckx, zal vanaf 4 oktober te zien zijn in de bioscopen.
 
Niemand minder dan de Belgische singer-songwriter Piet Goddaer, bij iedereen gekend als Ozark Henry, neemt de soundtrack voor zijn rekening. Ozark Henry kennen we van hits als ‘A Dream That Never Stops’, ‘Sweet Instigator’, ‘Indian Summer’ en ‘I’m Your Sacrifice’. Hij weet altijd een unieke en warme sfeer te creëren via zijn muziek.
 
Over de film
‘Alleen Eline’ vertelt het aangrijpend verhaal van Eline (Line Pillet), een onzekere jonge fysiotherapeute, die zich ontfermt over de zesjarige Joy (Morag Campbell), de dochter van de verbitterde en wantrouwige weduwnaar Lars (Yannick de Coster). Joy belandde door een auto-ongeval in een revalidatiecentrum. Al gauw beseft Eline dat de vader de sleutel is tot het herstel van de dochter. In haar vastberadenheid om Joy te helpen, schuift ze haar onzekerheid aan de kant en gaat ze de confrontatie aan met Lars. Haar eigen transformatie zorgt ook voor een verandering bij Lars, die blijkt te vechten tegen demonen uit zijn verleden. Ze groeien steeds meer naar elkaar toe.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: