"Orange Is The New Black"-actrice Samira Wiley getrouwd met vriendin - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Samira Wiley, vooral bekend van haar rol als bajesklant Poussey Washington in de Netflix-serie "Orange Is The New Black", is afgelopen weekend in het huwelijk getreden met haar vriendin, scenariste Lauren Morelli.

 Het huwelijk vond plaats in aanwezigheid van enkele vrienden en familie in het Californische Palm Springs, schrijft het showbizzmagazine People. De ceremonie werd in goede banen geleid door Wiley's ouders, Christine en Dennis W. Wiley, die allebei als pastoor werken in een protestantse kerk in Washington D.C. Dat het koppel voor Palm Springs koos, is volgens People een logische keuze. Morelli vroeg daar in oktober vorig jaar haar 29-jarige vriendin ten huwelijk.

Wiley leerde haar vrouw kennen op de set van "Orange Is The New Black", een serie over de belevenissen van een groep gedetineerden in een Amerikaanse vrouwengevangenis. Morelli is een van de schrijvers van de populaire serie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: