Stiekem huwelijk voor Amanda Seyfried - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Amanda Seyfried is onlangs getrouwd met haar grote liefde Thomas Sadoski. De twee zijn vorige week zondag stiekem in het geheim met elkaar getrouwd, zo vertelt Sadoski in The Late Late Show with James Corden. 

De 31-jarige Mean Girls-actrice leerde Sadoski begin 2016 kennen op de set van The Last Word en al snel sloeg de vonk over. Vorig jaar september maakte het koppel hun verloving bekend en nu zijn de twee tortelduifjes dus daadwerkelijk in het huwelijksbootje gestapt, maar wel zonder de aanwezigheid van hun geliefden. "We zijn gewoon ergens met z'n tweeën en een trouwambtenaar naar een mooie plek in het land gegaan," zo vertelt Sadoski aan talkshowhost James Corden, "Daar hebben we elkaar het jawoord gegeven. Het was een perfecte dag. Het was werkelijk waar schitterend!" Sadoski blikt dus duidelijk terug op een fantastische huwelijksdag. Ook laat de 40-jarige acteur nog zijn huwelijksring zien aan James Corden en het aanwezige publiek.

Het geluk kan overigens niet op voor het pasgetrouwde koppel, want ook staat er een gezinsuitbreiding op de planning. Seyfried en Sadoski maakten namelijk vorig jaar november bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: