Werkt Schwarzenegger aan een politieke comeback? - Actueel Cinema

   - 

Arnold Schwarzenegger overweegt misschien een politieke comeback als senator. De 69-jarige ster stopte met acteren toen hij in 2003 de gouverneur van California werd. Na een tweede ambtstermijn bleef hij sinds 2011 uit de politiek en onlangs nam hij zelfs de presentatie van Trumps realityshow 'Celebrity Apprentice' over. 

De kijkcijfers vielen echter tegen en Arnold nam afstand van de job. Een twitterconflict tussen de twee zwaargewichten leidt nu tot geruchten dat Schwarzenegger terug in de politiek wil stappen. Zijn woordvoerder, Daniel Ketchell, weigerde in een interview met Politico.com uit te sluiten dat Schwarzenegger in 2018 zou meedoen aan de verkiezingen voor de Amerikaanse Senaat. "Hij is nog niet zeker hoe hij zijn politiek programma de komende jaren gaat uitvoeren", klinkt het ontwijkend. Technisch gezien behoren Schwarzenegger en Trump allebei tot de Republikeinse partij, maar ze liggen persoonlijk dus niet goed bij mekaar. Na de kijkcijferruzie en een meningsverschil over het controversiële inreisverbod grapte Schwarzenegger in verschillende interviews over de president. Maar of zijn afkeer voor Trump voldoende is om terug in de politieke arena te stappen, is dus nog niet helemaal zeker. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: