Ryan Gosling-imitator verschalkt Duitse awardshow - Actueel Cinema

   - 

De productieploeg en de presentatoren van de Goldene Kamera Awards, één van Duitslands meest prestigieuze filmprijzen, is gefopt door een Ryan Gosling-imitator. De man, ene Ludwig Lehner uit München, kreeg hulp van de Duitse komieken Joko Winterscheidt en Klaas Heufer-Umlauf, meldt Variety. 

De imitator slaagde erin om de award van beste internationale film in ontvangst te nemen op de ceremonie zonder dat de presentatoren iets in de gaten hadden. In zijn dankspeech droeg de imitator zijn prijs op aan Winterscheidt en Heufer-Umlauf, tot verbazing van sommige gasten als Nicole Kidman, Jane Fonda en Colin Farrell. Na het incident bood de gastheer van de awardshow zijn excuses aan voor de grap.

Het komische duo Winterscheidt en Heufer-Umlauf heeft deze grap verzonnen voor hun televisieprogramma "Circus Halligalli". Afgelopen dinsdag gaven ze meer uitleg tijdens een uitzending. "We hadden gedacht dat deze grap nooit zou lukken", verklaarde Heufer-Umlauf. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: