Jamie Foxx krijgt racistische verwijten naar het hoofd in Kroatië - Actueel Cinema

   - 

2 Kroaten zijn in de Kroatische havenstad Dubrovnik opgepakt voor verstoring van de openbare orde nadat ze racistische verwijten naar acteur Jamie Foxx hadden geroepen. Het incident deed zich voor in een restaurant, waar 2 mannen van 44 en 50 jaar oud ook het personeel en andere klanten beledigd zouden hebben. Dat meldt rechter Mirjana Lujak aan AFP.

 Jamie Fox, een Amerikaanse acteur die in 2005 nog de Oscar voor beste acteur won, is in Kroatië voor de opnames van een adaptatie van Robin Hood. Na het incident plaatste hij op Instagram een bericht waarin hij aangaf slachtoffer te zijn van racistische opmerkingen. De politie bevestigt de arrestatie van 2 mannen en meldt "dat de 50-jarige man racistische taal gebruikte", zonder te preciseren welk verwijt juist is gevallen. De mannen zijn vrijgelaten na ondervraging en riskeren een boete van 700 euro en een maand gevangenisstraf. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: