Kong : Skull Island - Making of Cinema

 

Kong: Skull Island is geen vervolg, maar een reboot. Het verhaal blijft dus grotendeels hetzelfde: een team van ontdekkers en soldaten bezoeken een onbekend eiland in de Stille Oceaan. De lokale bevolking blijkt eerder te bestaan uit een monster dan wat “vriendelijke wilden”… Die laatsten leven onder het bewind van de koning van het gebied: de mythische Kong. 

Tot daar gaat alles goed… Als we afgaan op de trailer, lijkt deze herlezing nochtans alle grote filmmonsters te combineren van de laatste jaren: van King Kong tot Godzilla, Cloverfield, Arac Attack, etc. Niets nieuws onder zon dus en het lijkt een soort van ongelijke mix te zijn tussen grote saaie actiefilms en films met een “boodschap” (wetenschappers: niet vriendelijk, slechteriken… euh… slecht). Dit allemaal met een overvloed aan close-ups ruikend naar grote budgetten, nuja, dat hebben we dan toch al.

Dat is waarschijnlijk wat ons naar de eerste rijen zal lokken. Onbekend onder onze hoed en zonnebril schuilend, vingers vettig van de popcorn, om zo van deze wasbeurt te kunnen genieten. John Goodman, John C. Reilly en Samuel L. Jackson kan je er ook terugvinden, het zou ons bijna plezier doen! 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: