Jack Nicholson maakt comeback op het witte doek - Actueel Cinema

   - 

Jack Nicholson is binnenkort weer op het groot scherm te bewonderen, na 7 sabbatjaren. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media. Volgens Variety zal de Amerikaanse acteur samen met Kirsten Wiig te zien zijn in een Engelstalige remake van Toni Erdmann, een Duits-Oostenrijkse Oscargenomineerde film die vorig jaar heel wat internationale filmprijzen in de wacht sleepte. 

De film gaat over een vader met flinke wat praktische humor die er zij missie van maakt het leven voor zijn overwerkte dochter te verlichten. Nicholson speelde in 2010 in How Do You Know van regisseur James L Brooks, een fim die gezien werd als het afscheid van zijn acteercarrière.

De 79-jarige acteur heeft 2 Oscars op zijn naam, die voor beste acteur in One Flew Over The Cuckoo's Nest in 1970 en 2 decennia later voor zijn rol in de komedie As Good As It Gets. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: