The Walking Dead : Mars of staking. - Actueel Cinema

   - 

The Walking Dead kan veel emoties opwekken? Je moet niet ver zoeken: deze serie verleidt een als maar groter publiek, alles om een meer en meer menselijk karakter te kunnen raken… De personages moeten zich als dieren gedragen om te kunnen overleven en met elke machtsinname komt er een furieuze dwaas op de proppen en breekt hij alle magere hoop. Negan bereikt het duisterste hoogtepunt. Hij voelt geen schuld, geen genade en doodt bij praktisch elke ademhaling. Hij pleegt grenzeloos geweld.

Dit alles is op heldere en intelligente manier verpakt. Hij is niet de eerste zot die opduikt. Grappig dat producenten en publiek gechoqueerd lijken, terwijl de comics versie er al sinds het begin véél verder in gaat. Kortom… We wachten ongeduldig – en wat angstig - het vervolg af. In feite moet The Walking Dead over zijn apocalyptische logica heengaan, in de lijn van The Road van Comac McCarthy. De Wereld zal nooit meer een oase van rust zijn.

Buiten deze morele en filosofische beschouwingen, laten we het laatste woord aan Norman Reedus, die Daryl vertolkt. Volgens hem is het eerste deel van dit seizoen ondraaglijk, zelfs als zijn we er niet akkoord mee: hij vindt het onuitstaanbaar dat hij gescheiden is van de groep en dat hij naakt vastzit in een put… Laten we dan maar verwachten dat zijn terugkomst des te beter wordt!   

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: