Peter Capaldi stopt als Dr Who in succesvolle BBC-reeks - Actueel Cinema

   - 

De 58-jarige Schotse acteur Peter Capaldi stopt met de rol van Doctor Who in de gelijknamige BBC-reeks. Hij maakte het verrassende nieuws bekend tijdens een radio-interview met de BBC, zo schrijft de VRT op deredactie.be. "Het is tijd om iets anders te gaan doen", aldus Capaldi die ook nog zei dat hij de reeks eind dit jaar verlaat. Capaldi was de 12de acteur die in de huid van de scifi-dokter kroop. 

Capaldi heeft toch wel gemengde gevoelens bij zijn beslissing. "Ik ben bedroefd, ik hou van "Doctor Who". Het is een fantastisch programma om voor te werken. Maar ik voel dat het tijd is om iets anders te gaan doen." De nieuwe, tiende reeks van de serie start deze lente. De laatste aflevering met Capaldi zal met Kerstmis te zien zijn op televisie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: