Anima : Het volledige programma staat vanaf nu online - Actueel Cinema

   - 

 Anima, het internationaal festival van de animatiefilm van Brussel, vindt plaats van 24 februari tot 5 maart 2017, in Flagey en in diverse zalen in Vlaanderen en Wallonië.

Naast de internationale competitie van langspeelfilms, de internationale en nationale competities voor kortfilms, brengt het festival ook een focus op de animatiefilmproductie in Italië en in Portugal. Verder is er ook een festival met films in Virtual Reality,  tal van kinderactiviteiten, installaties die gebruik maken van mapping, motion capture en toegevoegde realiteit, ontmoetingen met regisseurs in het kader van Futuranima - de dagen voor professionals - en de niet te missen Animeernacht. In het totaal staan er ongeveer 300 uitstekende animatiefilms om het programma die met zorg werden uitgekozen.

Het volledige programma staat vanaf nu online www.animafestival.be

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: