Johnny Depp geeft maandelijks 2 miljoen dollar uit - Actueel Cinema

   - 

Acteur Johnny Depp leeft het goede leven, maar dat komt met een aardig prijskaartje. De acteur zou maar liefst 2 miljoen dollar uitgeven... per maand. Tenminste: dat zegt zijn voormalig managersteam, dat Depp onlangs zelf voor de rechter heeft gesleept. De 2 partijen verwijten mekaar nu onmetelijke spilzucht, die geleid heeft tot financiële problemen. 

Zo zou Depp maar liefst 75 miljoen dollar verbrast hebben aan het kopen en herinrichten van huizen. Onder zijn eigendom: een kasteel in het Zuiden van Frankrijk, een eiland op de Bahama's en enkele penthouses in Los Angeles. Het onderhoud, het personeel en de verzekeringen voor al die panden kosten de ster handen vol geld. En dan is er nog een jacht van zo'n 18 miljoen dollar en de vele vluchten op privéjets. 45 luxewagens en topwijnen voor het bedrag van 30.000 euro per maand droegen ook bij tot de financiële put. Wie verantwoordelijk is voor de spilzucht zal de rechtbank uitmaken.

De financiële ruzie komt voor Depp, die ondertussen ook in een echtscheidingsprocedure verwikkeld is, erg ongelegen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: