Amerikaanse actrice blijkt andere voornaam te hebben - Actueel Cinema

   - 

Emma Stone blijkt in het echte leven met een andere naam op haar identiteitskaart rond te wandelen. Dat onthulde de Amerikaanse actrice aan W Magazine. 

Emma Stone heet eigenlijk voluit Emily Jean Stone, maar bij haar inschrijving bij de Screen Actors Guild (SAG) moest ze verplicht van naam veranderen. "Er zat al een vrouw in het bestand met dezelfde naam", vertelt de actrice. "Daarom moest ik van naam veranderen. Ik was toen zestien jaar." Stone koos dan maar voor Emma als voornaam. Haar keuze was geïnspireerd op Baby Spice, wiens echte naam Emma Bunton is. "Dat leunde nog dicht aan bij Emily. De meeste mensen die me goed kennen, noemen me trouwens gewoon M. Maar toegegeven, is mis mijn echte identiteit wel een beetje. Ik zou Emily zo graag terug hebben." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: