J.K. Rowling werkt aan twee nieuwe boeken - Actueel Cinema

   - 

J.K. Rowling, de auteur achter de Harry Potterboeken, werkt aan twee nieuwe boeken. Dat verklapte ze gisterenavond op Twitter. Op de vraag van een fan of er een nieuw boek zat aan te komen, antwoordde Rowling. "Ik ben er mee bezig (letterlijk)." 

Het ziet ernaar uit dat J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Pottersaga, nog lang niet uitgeschreven is, dat bleek gisteren op Twitter. Rowling bevestigde dat een van de twee boeken onder haar eigen naam zou verschijnen. Het andere zal deel uitmaken van de detectiveserie die ze onder het pseudoniem "Robert Galbraith" schrijft. Rowling is echter nog niet zeker welk boek eerst zal verschijnen. "Zodra ik het zelf weet, laat ik iets weten!", verklaarde zij aan haar fans. Na het uitkomen van het zevende en laatste deel van de Harry Pottercyclus nam Rowling afscheid van het magische personage. Ondanks die uitspraak toverde Rowling deze zomer nog het script voor "Harry Potter and the Cursed Child" uit haar pen. Dat boek scheert overal ter wereld hoge toppen en het theaterstuk in Londen is gigantisch populair. Zo populair zelfs dat het in 2018 naar Broadway verhuist. Ondanks het spervuur aan vragen, hield Rowling de lippen stijf op elkaar. Wel verklaarde ze dat er geen vervolg zou komen op de Harry Potter spin-off "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Het personage van Newt Scamander komt dus enkel nog terug in een film.

Niet alle Rowling-fans zijn echter even geduldig: een van hen vroeg of zij niet beter zou schrijven in plaats van op Twitter te vertoeven. Waarop zij repliceerde: "Ik ben al aan het schrijven sinds 5.55 uur vanmorgen!" (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: