'The Grand Tour' komt naar België: Amazon breidt streamingdienst uit - Actueel Cinema

   - 

De e-commercegigant Amazon heeft woensdag aangekondigd dat het zijn streamingdienst Amazon Video uitbreidt naar 200 landen, waaronder België. Netflix krijgt er daarmee wereldwijd een concurrent bij. Tot nu was Video enkel beschikbaar voor de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk en Japan. Voortaan is de streamingdienst in België ook beschikbaar voor Prime-abonnees, zonder extra kosten. De streamingdienst biedt onder meer The Grand Tour, het nieuwe programma van de Top Gear-presentatoren, aan.

 In andere landen waar Amazon de dienst lanceert, zoals bijvoorbeeld Nederland, betalen geïnteresseerden 2,99 euro per maand tijdens de eerste zes maanden. Behalve The Grand Tour zijn ook de reeksen Transparent, Mozart in the Jungle en The Man in the High Castle via de streamingdienst te zien.

Net zoals Netflix is de dienst ook beschikbaar voor smartphone en tablet. Ook smart tv's kunnen streamen via de Amazondienst. Daarnaast is het ook mogelijk series te downloaden voor onderweg of in het vliegtuig. Netflix is op dit moment beschikbaar in 190 landen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: