Jimmy Kimmel wordt volgende presentator van de Oscars - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse komiek en tv-presentator Jimmy Kimmel wordt in februari volgend jaar de gastheer bij de 89ste uitreiking van de Oscars. Dat melden Amerikaanse media maandag. 

De Oscar-organisatoren willen de mediaberichten nog niet bevestigen, maar Kimmel heeft wel al gereageerd via Twitter. "Ja, ik presenteer de Oscars. Het is geen grap. En als het er wel één is, dan zal mijn wraak op de Academy (de organisatoren van de Oscars, nvdr.) zoet zijn." Kimmel presenteert sinds 2003 een naar hem genoemde talkshow op de Amerikaanse zender ABC.

In september was hij ook al de gastheer bij de uitreiking van de Emmy Awards, de prijzen voor de beste televisieproducties. Begin dit jaar was de komiek Chris Rock nog gastheer bij de Oscar-ceremonie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: