Harry Potter-toneelstuk naar Broadway in 2018 - Actueel Cinema

   - 

Het toneelstuk "Harry Potter and the Cursed Child" zal hoogstwaarschijnlijk binnen twee jaar in New York te zien zijn, dat meldt The New York Post. Het Lyric Theater bevestigt dat er gesprekken zijn om het succesvolle stuk van J.K. Rowling naar Broadway te brengen. 

Het theaterstuk, dat uit twee delen bestaat, is in Londen een waanzinnig succes. Het verhaal speelt zich negentien jaar na het laatste Harry Potter-boek af. De tovenaar is dan een vader van drie kinderen met een enorm drukke baan bij het Ministerie van Toverkunst. Harry Potter-auteur J.K. Rowling is verheugd over het nieuws: "Ik ben blij dat we een stap dichter staan om het stuk naar Broadway te brengen en ben zeer enthousiast over de voorgestelde plannen." Een woordvoerder van de Ambassador Theater Group, waar het Lyric onder valt, verklaart dat er gesprekken zijn om het stuk in de lente van 2018 te vertonen.

Het theater wil echter eerst groots verbouwen. The Lyric heeft namelijk 1900 zetels, waarvan er 400 verwijderd zullen worden om het hele gebeuren intiemer te maken. Het script is ook te koop in boekwinkels en is in het Verenigd Koningkrijk het snelst verkopende boek van het decennium. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: