Actrice uit 'The Brady Bunch' overleden - Actueel Cinema

   - 

Florence Henderson is op 82-jarige leeftijd overleden. De actrice maakte in de jaren zeventig furore met haar rol als Carol Brady in de ABC-serie 'The Brady Bunch'. Haar entourage bevestigde het overlijden met een persmededeling. 

Met de 'The Brady Bunch' wist Henderson door te breken en maakte ze naam als Broadway-ster. Zo stond ze in 1949 al op de planken met 'Carousel' en had ze later grote rollen in 'South Pacific', 'The King and I' en 'The Sound of Music'. Ook op televisie maakte ze geregeld haar opwachting. Naast 'The Brady Bunch' was Henderson onder meer te zien in 'Ellen', 'Roseanne', 'The King' of 'Queens en The Love Boat'. Henderson werd de afgelopen week in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen met hartproblemen. Ze zou volgens insiders uiteindelijk in het bijzijn van familie en vrienden zijn overleden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: