Film van de Week: Fantastic Beasts and Where to Find Them - Actueel Cinema

   - 

Nadat we Harry Potter enthousiast vergezeld hebben tijdens zijn avonturen kunnen we niet anders dan ons te verheugen op de komst van een nieuw stuk in de saga. 


Deze keer is het geen boekverfilming, maar een scenario geschreven door J.K. Rowling. Fantastic Beasts and Where to Find Them volgt de sporen van Newt Scamander, schrijver van het boek dat voor Harry en zijn vrienden verplicht lesmateriaal was tijdens hun lessen over magische wezens. In het eerste deel van de trilogie steken we de oceaan over. Scamander komt aan in de Verenigde Staten met een heleboel verrassingen in zijn bagage.

Met een talentvolle Eddie Redmayne, een snorloze Colin Farrel (bedankt!) als tovenaar-poltieman, en een verzameling aan prachtige magische schepsels. Fantastisch. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

  Regie: David Yates Met: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Colin Farrell Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Op zijn vele reizen komt hij verschillende magische wezens tegen die hij allemaal weet op te schrijven. Zijn notities resulteren uiteindelijk in het tekstboek 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dat... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: