Amerikaanse actrice Meghan Markle officiële vriendin van prins Harry - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Meghan Markle is officieel de nieuwe vriendin van prins Harry, de nummer vijf in de Britse troonopvolging. Het paleis in Londen bevestigde het nieuws vandaag. Kensington Palace veroordeelde tegelijkertijd de berichten in de kranten en op de sociale media, waarin de Afro-Amerikaanse afkomst van de 35-jarige actrice het mikpunt van "laster en intimidatie" is geworden.

 Er zijn grenzen overschreden. Prins Harry (32) maakt zich zorgen over de veiligheid van zijn vriendin, klinkt het. In de ongewoon scherpe stellingname is ook van "seksisme en racisme" tegenover de Amerikaanse in sprake. Er worden echter geen media met naam genoemd. De verklaring van het paleis is de eerste officiële bevestiging van de relatie tussen prins Harry en Markle. Eerder verschenen er enkel speculaties in de Britse media. Prins Harry werd ooit beschouwd als het "enfant terrible" van het Britse koningshuis. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: