White Cinema : de nieuwe bioscoop in Docks Bruxsel - Actueel Cinema

   - 

Het filmdistributiebedrijf Belga Films heeft een plekje ingenomen op de tweede verdieping van het nieuwe shoppingcenter DOCKS BRUXSEL aan de Van Praetbrug in Brussel. Vanaf 20 oktober 2016 kan je naar de strakke WHITE bioscoop gaan: 8 moderne projectiezalen, welgeteld 994 zitjes (met duo & trio zitjes) en een uniek design goed voor uren filmplezier. 

Om de bioscoopervaring heruit te vinden zijn ze met een duidelijk, eenvoudig en uniek concept afgekomen. White Cinema is gehuld in een indrukwekkend wit jasje. Het deed ons stiekem denken aan de Korova Milbar van Kubricks A Clockwork Orange, maar dan zonder de naakte vrouwenbeelden. Architect Renaud Dejeneffe wil met zijn origineel ontwerp natuurlijk licht laten samensmelten met de aangename sferen van de belichting. Op weg naar de zalen kom je in een tempel terecht van minimalistisch wit, kunstig en modern design. Zeker Instagram-worthy (en ja, er is gratis Wi-Fi).

De zitjes zijn enorm comfortabel en zijn zelfs verstelbaar. Ook zijn er gezellige duo en trio zitjes voor de koppels en gezinnen onder ons. De zalen zijn daarenboven uitgerust met de Dolby technologie inclusief een Dolby Armos 3D om je de filmervaring ten volle te laten beleven. Diegenen die graag snacken, kunnen zich begeven naar de White Bar die allerhande kwaliteitsvolle producten aanbiedt. Deze snacks zijn zodanig gekozen opdat er weinig storende geluiden zouden zijn tijdens de vertoningen. Smakelijk én innoverend!

Het personeel van White is gepassioneerd door film. Ze kunnen u adviseren en begeleiden bij uw bioscoopbezoek. Of je nu indieliefhebber bent of graag naar een blockbuster wil kijken, het kan allemaal in deze nieuwe cinema in Docks Bruxsel. Verder is White Cinema is ook geschikt voor evenementen. Er is een Event Bar vlak naast de zalen waar je de bijzondere muurschildering kan bewonderen van kunstenaar Denis Meyers rond het thema... film.

Deze exploitatie van filmdistributiebedrijf Belga Films is onderdeel van zijn expansiestrategie om zo alle luiken van de filmwereld te kunnen betreden. En er is meer op komst. Er zal in Luik nog een tweede complex komen met 10 zalen en in het noorden van Brussel zal het project Uplace een bioscoop met 10 schermen in de aanbiedingen hebben.

In een notendop: het concept van WHITE is “Cinema Reimagined”. Ga er snel naartoe en ontdek zelf wat ze hiermee bedoelen!

Via Cinenews.be kan je uiteraard alle vertoningen van de nieuwste films in Docks volgen. De White Cinema is elke dag open en verwelkomt iedereen die van films houdt.

Bekijk hier onze korte video om al een kijkje te nemen:

 

White Cinema - Docks Bruxsel

Boulevard Lambermont 1

1000 Bruxelles

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: