Shia LaBeouf laat huwelijk bezegelen door Elvis Presley-imitator - Actueel Cinema

   - 

Shia LaBeouf (30) en Mia Goth (23) zijn vanaf nu man en vrouw. Het celebritykoppel koos voor een huwelijk in Las Vegas, waarbij ze zowaar getrouwd werden door een Elvis look-alike. Dat meldt TMZ. 

De entertainmentsite publiceerde een filmpje waarop te zien is hoe de bruid in een roze cadillac aankomt bij trouwkapel Viva Las Vegas. Goth en LaBeouf zijn nu al vier jaar samen. Het Brits-Braziliaanse model en de acteur/kunstenaar ontmoetten elkaar op de set van de film 'Nymphomaniac: Volume II'. In maart werd Mia gespot met een verlovingsring om haar vinger.

De trouwkapel Viva Las Vegas staat erom bekend dat bruidsparen kunnen kiezen voor verschillende thematische huwelijken. LaBeouf en Goth kozen voor het Elvis Presley-thema. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te trouwen in Hawaiiaanse sferen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: