"Katie Holmes tekende contract dat haar 5 jaar lang verbiedt te daten" - Actueel Cinema

   - 

Al jaren wordt er gefluisterd dat Katie Holmes een koppel vormt met Jamie Foxx. Geen van beiden heeft dat nieuws echter ooit bevestigd, en daar blijkt een reden voor te zijn. Katie zou contractueel verboden worden om openlijk te daten, zo meent RadarOnline.

 Een bron vertelde aan RadarOnline dat de scheiding van Katie Holmes en Tom Cruise in 2012 stipuleert dat Katie vijf jaar lang niet openlijk mag daten, schrijft HLN.be. Volgens de bron tekende Katie de overeenkomst om de scheiding snel achter de rug te hebben, en werd de clausule toegevoegd 'zodat ze Tom niet in verlegenheid kan brengen'. "Ze mag een relatie hebben, maar ze mag er niet in het openbaar over praten. Haar vriend mag ook niet in de buurt van dochter Suri komen." Die dochter heeft Cruise naar verluidt al jaren niet gezien. Katie mag daarnaast ook niet praten over Tom zelf of zijn religie Scientology. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: