Neil Young brengt komende jaren zes of zeven films uit - Actueel Cinema

   - 

Onder het pseudoniem "Bernard Shakey" heeft de Canadese folkrockmuzikant Neil Young de afgelopen vier decennia verschillende lowbudgetfilms geproduceerd. "Human Highway" kreeg in februari van dit jaar al een Amerikaanse release en nu heeft de zanger plannen om een aantal andere van zijn relatief onbekende films uit te brengen. Dat bevestigt zijn manager Elliot Roberts aan Billboard. 

De recente release van de lang onuitgegeven speelfilm "Human Highway" (met onder meer Dean Stockwell en Dennis Hopper) uit 1982 en de concertdocumentaire "Rust Never Sleeps" uit 1979 zijn nog maar het begin, bevestigt Roberts. "Neil wil in zijn archieven duiken om nog meer films aan de wereld te tonen. We hebben nooit echt de kans gekregen om de films op het witte doek te vertonen. Hij was altijd bezig aan zijn albums en had nauwelijks tijd voor iets anders. Maar we hebben zes of zeven films die in de loop van de komende twee jaren uitkomen", aldus de manager.

Op de lijst van nog uit te geven films staan onder meer een documentaire over de "Trans Tour"-concertreeks uit 1982 en de muzikale dramafilm "Greendale" uit 2003, die nooit een wijde release kende. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: