Will Smith wil geen nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Will Smith ziet niets in een nieuwe versie van zijn succesvolle serie The Fresh Prince Of Bel-Air, die ooit zijn grote doorbraak betekende. "Ik denk nooit", antwoordde de 47-jarige acteur op de vraag van E! wanneer het programma terugkomt op televisie. "Zo ongeveer wanneer Pasen en Pinksteren op één dag vallen." 

Momenteel wordt een aantal series uit hetzelfde tijdperk een tweede leven ingeblazen, maar fans van The Fresh Prince Of Bel-Air moeten die hoop laten varen. "Deze laten we met rust." Fresh Prince-collega Alfonso Ribeiro, die neef Carlton speelde, gaf eerder ook aan geen heil te zien in een nieuwe versie van de serie. Een van de redenen voor de acteur was het overlijden van zijn televisievader James Avery in 2013. "Zonder hem hebben we geen show", liet Ribeiro afgelopen najaar weten aan de Huffington Post.

De serie werd in Amerika tussen 1990 en 1996 uitgezonden. Smith was ook als producent betrokken bij The Fresh Prince of Bel-Air. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: