Toeristen spelen wereldberoemde filmscène uit La 'Dolce Vita' na en krijgen boete - Actueel Cinema

   - 

Twee jonge toeristen uit Califonië hebben er een dure plonspartij op zitten. Ze moeten elk 450 euro neertellen nadat de politie hen rond middernacht betrapte op een plonspartij in de Trevifontein in Rome. De Amerikanen konden van zondag op maandag de verleiding niet weerstaan om het voorbeeld te volgen van Anita Ekberg in de film 'La Dolce Vita'. 

Dezer dagen loopt het kwik in Rome overdag op tot 35 graden Celsius. Toeristen zijn daarom op zoek naar verfrissing. Het is echter verboden te baden in de fonteinen omdat het in strijd zou zijn met de openbare orde.

Een week geleden vloog een Engelse toeriste ook al op de bon in de Trevifontein. Ook andere fonteinen zijn populair. Zondag werd een Amerikaan van 22 jaar beboet nadat hij een frisse duik genomen had in de Fontana della Barcaccia aan de Spaanse

Trappen. Italiaanse jongeren die in hun onderbroek gebaad hadden in een van de fonteinen op de Piazza del Popolo, ontliepen hun straf niet, nadat ze een selfie op Facebook gepost hadden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: