Bleu Bloods : nog steeds even Selleck. - Actueel Cinema

   - 

Dat allemaal om maar te zeggen dat Tom Selleck nog lang geen afscheid heeft genomen van het kleine scherm, zo is hij nu nog te zien in de familiesaga Blue Bloods.

Goede huisvader als hij is heeft hij onlangs getekend voor een zevende seizoen van de serie ! Goed nieuws, gezien hij een uistekende commissaris Frank Raegan neerzet ! En daarnaast is het telkens opnieuw plezierig om Blue Bloods te bekijken, ook al heeft de serie geen grote veranderingen gebracht in de geschiedenis van de televisie.

Daarnaast is dit ook zeer interessant voor de carrière van Selleck (een veilige niche)… hij zou zo’n 200.000 dollar per aflevering opstrijken ! De man met de snor heeft duidelijker meer groen in zijn bloed dan blauw !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: