Drive-In Movies - Actueel Cinema

   - 

De zomer is er en er is overal wel iets te doen. Wel, de cinema komt ook in Mechelen en Bobbejaanland naar buiten. Beleef een filmervaring in open air, bij zonsondergang, terwijl je gezellig in de auto zit! Dit jaar belooft de Utopolis Drive-In Movies opnieuw een succesvolle editie te worden met films zoals Finding Dory, The Legend of Tarzan, The BFG enz. 

Beide locaties worden in juli en augustus omgetoverd tot een festivalweide met een strand, jacuzzi‘s en attracties. In Mechelen is er zelfs een pop-upkapsalon door Kreatos én is er mogelijkheid om in een skybox in alle luxe naar de film te kijken. 

Een ticketje kost normaal 6 euro, maar via Cinenews mag jij samen met je +1 helemaal gratis naar een Drive-In film op jouw gekozen dag en plaats! Wees wel op tijd, want plaatsen kan je niet reserveren. 

De Drive-in movies zijn al jaren een groot succes. Doe mee aan de wedstrijd op onze website, deel het op social media (#cinenewsbe), en wie weet ben jij wel één van de winnaars!

Waar?

Sport- en recreatiedomein De Nekker, Mechelen.
Parking Bobbejaanland, Lichtaart.

Wanneer?

Vanaf vrijdag 01/07 tem 27/08 (woe –zo) in Mechelen. Deuren: 19u. Film: 22u.
Vanaf zaterdag 02/07 tem 27/08 (vrij – zo) in Bobbejaanland. Deuren: 19:30. Film: 22u.

Meer info?
www.utopolis.be/drive

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: