Kinepolis zendt wedstrijden Rode Duivels, halve finales en finale uit - Actueel Cinema

   - 

Kinepolis zendt in juni en juli een aantal wedstrijden van het Europees Kampioenschap Voetbal uit. De wedstrijden van de Rode Duivels tegen Italië, Ierland en Zweden op 13, 18 en 22 juni worden op groot scherm vertoond. Ook voor de halve finales op 6 en 7 juli en de finale op 10 juli kunnen supporters in Kinepolis terecht. Dat meldt de bioscoopuitbater vanavond.

De wedstrijden van Euro 2016 worden uitgezonden in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende. De live verslaggeving van de wedstrijden wordt verzorgd door Sporza en de RTBF. Een ticket kost 5 euro per persoon en is vanaf dinsdag verkrijgbaar via de website van Kinepolis. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: