Indiase kinderen mogen niet alleen naar Jungle Book - Actueel Cinema

   - 

Indiase kinderen mogen naar de nieuwe verfilming van Jungle Book gaan in de cinema, maar ze moeten wel begeleid worden door een volwassene. Dat heeft de Indiase filmcommissie beslist. "De 3D-effecten in de film zijn dermate realistisch dat het lijkt alsof de dieren echt in het publiek gaan springen", luidt het. Kinderen tot twaalf jaar moeten begeleid worden in India. 

De film is gebaseerd op het boek van Rudyard Kipling, maar in tegenstelling tot het eerder luchtige karakter van de Disney-tekenfilm, volgt deze versie het eerder donkere origineel van Kipling. In Europa komt de film de komende weken uit. Hier geldt geen beperking voor kinderen, maar in de VS wordt aanbevolen dat ouders hun kinderen vergezellen naar de film. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Jungle Book

The Jungle Book

Familie, Avontuur, Animatie Film  Regie: Jon Favreau Met: Neel Sethi, Idris Elba, Scarlett Johansson "The Jungle book" is de langverwachte live-action versie van het avontuur van Mowgli (Neel Sethi), het mensenkind dat werd opgevoed door een wolvenfamilie. De film werd geregisseerd door Jon Favreau ("Iron Man") en is gebaseerd op de tijdloze verhalen van Rudyard Kipling en geïnspireerd op de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: