Kung-fu Panda 3: Po mist wat pit - Bespreking Cinema

   - 

Het leven van de Drakenstrijder is niet altijd even eenvoudig... Hij moet strijden, eten, strijden, slapen, opscheppen, strijden. Niet evident voor een panda zoals onze goede vriend Po. Deze laatste gaat ook zien dat zijn leven ietwat meer ingewikkeld gaat worden: Shifu geeft hem de sleutels van zijn Dojo en het leiderschap over de Furious 5.

Een moeilijk en bijna onmogelijke opdracht! Andere grote verrassing: Po vindt zijn verloren vader terug, en ontdekt met grote vreugde het geheime Pandadorp. En laten we vooral niet de giftige kers op de taart vergeten: een nieuwe onovertroffen slechterik genaamd Kaï. Heel wat werk aan de winkel dus!

Heerlijke personages en gevarieerde personages, Kung-Fu Panda 3 bezit alle elementen van zijn voorgangers om succes te kennen. Enkel op het gebied van het scenario steekt het wat tegen, dat kennen we bijna van buiten en de grote slechterik komt ons iets te bekend voor. Daarnaast blijft Kung-Fu Panda er wel met kop en schouder boven uit steken!

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Actie, Avontuur, Animatie Film  Regie: Jennifer Yuh & Alessandro Carloni Met: Jack Black, Dustin Hoffman, David Cross,... Wanneer Po's lang verdwenen pandavader plotseling opduikt, reist het herenigde duo af naar een geheim pandaparadijs om een heleboel hilarische nieuwe panda's te ontmoeten. Maar wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle Kung Fu meesters begint uit te roeien, staat Po voor een schier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: