Blade Runner 2 komt er pas in 2018 - Actueel Cinema

   - 

Wie zit te wachten op het vervolg van Blade Runner, zal nog wat geduld moeten uitoefenen. Blade Runner 2 zal vanaf 12 januari 2018 in de Amerikaanse cinemazalen verschijnen. Dat maakte filmstudio Warner Bros. gisterenavond bekend. 

De film wordt het vervolg op de sciencefictionfilm uit 1982 en speelt zich enkele decennia af na het einde van de originele film. De fans mogen zich opmaken voor quasi dezelfde cast, waarin Harrison Ford terugkeert als agent Rick Deckard. Ook Ryan Gosling zal te zien zijn in Blade Runner 2, maar dat is niet het geval bij Rutger Hauer. De intussen 72-jarige Nederlander brak internationaal door dankzij Blade Runner, maar keert voor het vervolg niet terug.

Denis Villeneuve zal de film regisseren. Ex-regisseur Ridley Scott blijft nu als uitvoerend producent wel de film betrokken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: