Goed en slecht nieuws van de gebroeders Coen - Actueel Cinema

   - 

Er komt geen vervolg op de cultfilm "The Big Lebowski", maar wel een sequel op "Barton Fink". Dat goede en slechte nieuws heeft het regisseursduo Joel en Ethan Coen in een interview met het vakblad Variety gemeld. Veel fans waren verlekkerd op nieuwe avonturen van The Dude, met verve gespeeld door Jeff Bridges. De Barton Fink-sequel, die volgens de Coen brothers "ooit" zal worden ingeblikt, krijgt opnieuw John Turturro in de hoofdrol. De film speelt zich niet meer af in Hollywood, maar in Berkeley (ook in Californië, natuurlijk) in de jare zestig. 

De sequel zal de naam "Old Fink" krijgen. Volgens Joel Coen wachten beide broers af "tot Turturro oud is" om met het draaiwerk te beginnen. Voor sommigen zal het definitief afzeggen van een "Big Lebowski II" geen ontgoocheling, maar goed nieuws zijn: filmliefhebbers met sequelitis weten dat de opvolger van een meesterwerk vaak een afknapper van formaat is. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: