Twilight sequels op komst - Actueel Cinema

 
Vandaag komt de film 'Twilight' in de zalen. Het verhaal vertelt hoe een jong meisje verliefd wordt op een vampier en daarbij alles op het spel zet. Of deze film succesvol zal worden in België is nog af te wachten, maar in de States denkt men alvast volop aan de sequels voor deze film. De producenten zijn namelijk van plan om de andere boeken uit de 'Twilight' reeks ook te verfilmen. Een schrijver werd al aangenomen om het script te verzorgen voor 'New Moon' en 'Eclipse'. Wij zullen nog niet te veel verklappen over de volgende films, maar willen alvast een kleine blik werpen op wat komen gaat. Het verhaal gaat over Bella, een jong meisje die verliefd wordt op de vampier Edward. In 'New Moon' zal Edward zijn liefde verlaten om haar te beschermen tegen duistere krachten. Bella zal op haar beurt een nieuwe vriendschap sluiten met een jongeman die zelf een duister geheim bewaart. 'Eclipse' toont hoe het koppel het zal opnemen tegen een gans leger vampieren. Het is nog niet bekend of de originele cast zal terugkeren in de nieuwe films... 'Twilight' draait in de Belgische zalen vanaf 26 november.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Scarlett Johansson stapt derde keer in huwelijksbootje - Actueel

Scarlett Johansson stapt derde keer in huwelijksbootje

Filmster Scarlett Johansson (34) en haar vriend, de komiek, acteur en schrijver Colin Jost (36) zijn officieel een stel. Ze hebben zich verloofd, zo heeft hun woordvoerder gisteren (plaatselijke tijd) bevestigd aan het Amerikaanse showbizzblad 'Entertainment Weekly'.
Arnold Schwarzenegger incasseert rake trap in Zuid-Afrika - Actueel

Arnold Schwarzenegger incasseert rake trap in Zuid-Afrika

Weinigen zouden het durven, maar in Zuid-Afrika heeft een jongeman Arnold Schwarzenegger een trap gegeven in de rug. De jongen werd meteen overmeesterd en de Oostenrijkse acteur liet weten dat hij geen ernstige kwetsuren heeft opgelopen.
Jonas Van Geel mag zich miljonair noemen - Actueel

Jonas Van Geel mag zich miljonair noemen

Acteur en presentator Jonas Van Geel heeft zijn schaapjes op zijn 34ste al op het droge. Zijn firma boekt de laatste jaren grote winsten en heeft nu een vermogen van 1,7 miljoen euro.
George Clooney raadde Ben Affleck af om Batman te spelen - Actueel

George Clooney raadde Ben Affleck af om Batman te spelen

Na zijn slechte ervaring als Batman in "Batman & Robin" uit 1997 had George Clooney maar één advies voor zijn collega Ben Affleck: "Neem de rol van Batman niet aan". Dit kon Affleck echter niet weerhouden om te schitteren in "Batman v. Superman: Dawn of Justice". Dat vertelde Clooney in een podcast... Verder lezen...