Twilight sequels op komst - Actueel Cinema

 
Vandaag komt de film 'Twilight' in de zalen. Het verhaal vertelt hoe een jong meisje verliefd wordt op een vampier en daarbij alles op het spel zet. Of deze film succesvol zal worden in België is nog af te wachten, maar in de States denkt men alvast volop aan de sequels voor deze film. De producenten zijn namelijk van plan om de andere boeken uit de 'Twilight' reeks ook te verfilmen. Een schrijver werd al aangenomen om het script te verzorgen voor 'New Moon' en 'Eclipse'. Wij zullen nog niet te veel verklappen over de volgende films, maar willen alvast een kleine blik werpen op wat komen gaat. Het verhaal gaat over Bella, een jong meisje die verliefd wordt op de vampier Edward. In 'New Moon' zal Edward zijn liefde verlaten om haar te beschermen tegen duistere krachten. Bella zal op haar beurt een nieuwe vriendschap sluiten met een jongeman die zelf een duister geheim bewaart. 'Eclipse' toont hoe het koppel het zal opnemen tegen een gans leger vampieren. Het is nog niet bekend of de originele cast zal terugkeren in de nieuwe films... 'Twilight' draait in de Belgische zalen vanaf 26 november.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Plannen voor spin-offseries van 'SpongeBob' - Actueel

Plannen voor spin-offseries van 'SpongeBob'

In een poging om jonge kijkertjes weer aan zich te binden plant tv-zender Nickelodeon enkele spin-offs rond personages die het mooie weer maken in de animatieserie 'SpongeBob SquarePants'. Dat bericht entertainmentmagazine Variety.
Ik voelde mij dik, eenzaam en alleen - Actueel

"Ik voelde mij dik, eenzaam en alleen"

In 'Seule a mon mariage' geeft Tom Vermeir gestalte aan een wereldvreemde eenzaat die op zoek gaat naar de liefde. Het is zijn eerste Franstalige hoofdrol. Voorlopig verschijnt de film enkel in de Waalse en Brusselse zalen maar - zo vertrouwde Tom ons toe - binnenkort komt hij wellicht uit in... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
5 Valentijnsfilms voor romantische koppeltjes - Actueel

5 Valentijnsfilms voor romantische koppeltjes

Wij zochten 5 films uit die jullie een onvergetelijk romantische avond bezorgen, inclusief enkele sterke liefdesquotes. Happy Valentine's Day!
Richard Gere voor tweede maal papa geworden - Actueel

Richard Gere voor tweede maal papa geworden

Richard Gere is voor de tweede maal papa geworden. De intussen 69-jarige acteur en zijn 36-jarige partner Alejandra Silva zijn enkele dagen geleden bevallen van een zoon.
Plannen voor 'Walking Dead'-spin-off met Maggie - Actueel

"Plannen voor 'Walking Dead'-spin-off met Maggie"

Het 'Walking Dead'-universum blijft maar uitbreiden met enkele spin-offs, waaronder misschien eentje met het personage Maggie in een hoofdrol. De actrice die Maggie Greene speelt in de zombieserie, Lauren Cohan, onthulde tegenover entertainmentmagazine The Hollywood Reporter dat er plannen zijn in... Verder lezen...
Nog eens twee extra seizoenen voor 'The Simpsons' - Actueel

Nog eens twee extra seizoenen voor 'The Simpsons'

'The Simpsons', de langstlopende Amerikaanse televisieserie aller tijden, zal nog eens twee seizoenen langer te zien zijn bij de Amerikaanse mediagroep Fox. Dat maakte de studio zelf bekend.