Twilight sequels op komst - Actueel Cinema

 
Vandaag komt de film 'Twilight' in de zalen. Het verhaal vertelt hoe een jong meisje verliefd wordt op een vampier en daarbij alles op het spel zet. Of deze film succesvol zal worden in België is nog af te wachten, maar in de States denkt men alvast volop aan de sequels voor deze film. De producenten zijn namelijk van plan om de andere boeken uit de 'Twilight' reeks ook te verfilmen. Een schrijver werd al aangenomen om het script te verzorgen voor 'New Moon' en 'Eclipse'. Wij zullen nog niet te veel verklappen over de volgende films, maar willen alvast een kleine blik werpen op wat komen gaat. Het verhaal gaat over Bella, een jong meisje die verliefd wordt op de vampier Edward. In 'New Moon' zal Edward zijn liefde verlaten om haar te beschermen tegen duistere krachten. Bella zal op haar beurt een nieuwe vriendschap sluiten met een jongeman die zelf een duister geheim bewaart. 'Eclipse' toont hoe het koppel het zal opnemen tegen een gans leger vampieren. Het is nog niet bekend of de originele cast zal terugkeren in de nieuwe films... 'Twilight' draait in de Belgische zalen vanaf 26 november.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!
Friends niet meer op Netflix in het nieuwe jaar? - Actueel

"Friends" niet meer op Netflix in het nieuwe jaar?

Even vrees bij het grote contingent "Friends"-liefhebbers. Er was namelijk sprake dat de populaire sitcom vanaf 2019 niet meer op Netflix beschikbaar zou zijn. De streamingdienst heeft nu zelf duidelijk geschept.
Nick Jonas stapt in het huwelijksbootje - Actueel

Nick Jonas stapt in het huwelijksbootje

De Amerikaanse zanger Nick Jonas en de Indiase actrice Priyanka Chopra hebben elkaar het jawoord gegeven. Het koppel organiseerde twee trouwfeesten: een bruiloft in India en een traditionele christelijke ceremonie.
Acteur Dave Mantel (37) overleden - Actueel

Acteur Dave Mantel (37) overleden

De Nederlandse acteur Dave Mantel, vooral bekend uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden', is afgelopen weekend onverwacht overleden. Dat bevestigt producent en goede vriend Dave Schram, die voor de films 'Sonny Boy', 'De groeten van Mike!' en 'Spijt!' samenwerkte met de acteur.
Nicole Kidman moest schuilen voor schietpartij - Actueel

Nicole Kidman moest schuilen voor schietpartij

Tijdens de opnames van de film 'Destroyer' is Nicole Kidman opgeschrikt door een schietpartij. "Opeens sleurden ze me naar binnen en lag ik op de grond", huivert de actrice.