Ruth Beeckmans denkt dat einde van "Safety First" nabij is - Actueel Cinema

   - 

Slecht nieuws voor fans van de populaire televisiereeks "Safety First". In een interview met Het Belang van Limburg zegt actrice Ruth Beeckmans dat het einde van van de televisieserie mogelijk in zicht is. 

"Ik vermoed dat de film het einde is. Het verhaal is verteld. Ingrid en Luc hadden mekaar al en na de film heeft iedereen zijn weg gevonden", zei Beeckmans in het interview. Of Simon "Smos" Vos nog de liefde van zijn leven vindt, kan ze niet bevestigen. 

"Hij kan dan een sequel krijgen", lacht ze. Als er nog een vervolg zou komen, wil de actrice in elk geval opnieuw meedoen. "Als ze dat zouden beslissen, doe ik met veel goesting opnieuw mee", vertelde ze in de krant. Afgelopen augustus liepen de opnames van "Safety First: The Movie" vertraging op omdat Beeckmans onwel werd op de set. Na een onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ze getroffen was door een virale hersenvliesontsteking. 

De productie lag hierdoor drie weken stil, maar na het herstel van Beeckmans konden de laatste opnames op tijd ingeblikt worden. De film speelt momenteel nog steeds in de meeste Belgische filmzalen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Safety First

Safety First

Komedie  Regie: Tim van Aelst Met: Matteo Simoni, Ben Segers, Bruno Vanden Broecke In "Safety First - the Movie" slepen bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon 'Smos' Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele Friendship in gevaar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: