'Safety First' lokt 100.000 bezoekers in openingsweekend - Actueel Cinema

   - 

Ondanks de Star Wars-hype heeft de Vlaamse film 'Safety First' in het openingsweekend meer dan 100.000 bezoekers gelokt. Een indrukwekkend resultaat, al zijn de verhalen van bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon 'Smos' Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez op het televisiescherm natuurlijk al langer een succes. 

"Ik heb afgelopen zaterdag zelf gemerkt dat we onze start niet gemist hebben. Matteo en ik waren stiekem gaan kijken verkleed als twee skaters met een kaptrui over ons hoofd." lacht bedenker en regisseur Tim Van Aelst. "Het spontane applaus na de film verraste ons enorm. Een lekker gevoel om de vakantie mee te beginnen. Jihaaa!".

Safety First staat daarenboven op een mooie tweede plaats van de nationale bezoekersaantallen, ondanks de immense hype rond Star Wars : Episode VII - the Force Awakens en ruim boven The Hunger Games : Mockingjay Part 2 die beide in gans België uitkwamen. Safety First - The Movie staat enkel geprogrammeerd in Brussel en Vlaanderen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Safety First

Safety First

Komedie  Regie: Tim van Aelst Met: Matteo Simoni, Ben Segers, Bruno Vanden Broecke In "Safety First - the Movie" slepen bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon 'Smos' Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele Friendship in gevaar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: