'Game of Thrones'-auteur George R. R. Martin is nog niet uitgeschreven voor HBO - Actueel Cinema

   - 

George R. R. Martin zal nog heel wat inkt laten vloeien voor zijn broodheer, de Amerikaanse betaalzender HBO, waarop 'Game Of Thrones' wordt uitgezonden. De auteur van 'Het Lied van IJs en Vuur' - waar 'Game of Thrones' op is gebaseerd - laat in een interview met The Guardian weten dat hij aan een aantal nieuwe projecten voor HBO aan het werken is. 

Naast de vijf prequels van 'Game Of Thrones' die momenteel in de maak zijn, heeft Martin dus nog andere projecten lopen. Hij kan er evenwel nog niets over lossen. In datzelfde interview met The Guardian onthulde de auteur ook dat 'Game Of Thrones' bij aanvang eigenlijk bedoeld was als kortverhaal. "Toen ik begon, wist ik niet waar het zou eindigen. Ik dacht dat het een kortverhaal zou worden. Toen begon ik de verschillende families te verkennen en kwam die hele wereld tot leven...", klinkt het. "Het zat allemaal in mijn hoofd, ik kon het niet níet schrijven." Martin werkt ook nog als uitvoerend producent aan de fantasy-serie 'Who Fears Death' en de superheldenserie 'Wild Cards'. (Belga / Belga)

© Foto's: Milleflore Images & Kathy Hutchins / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: