5 films met Tom Hanks die u niet mag missen - Actueel Cinema

   - 

Vanaf deze week kan je A Hologram for the King gaan zien in de Belgische zalen, waarin Tom Hanks een zakenman speelt die werkt in een Saoedi-Arabische stad. De 60-jarige steracteur houdt het nog lang niet voor bekeken. De laatste jaren is hij namelijk heel actief geweest en er wachten ons ook nog een aantal langspelers op. Hieronder een overzichtje.

 

Bridge of Spies

Deze film van Steven Spielberg kwam vorig jaar december uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in de Koude Oorlog periode waarin Hanks een advocaat vertolkt die zich ontfermt over een Sovjetspion. Het script werd geschreven door Matt Charman en de broers Joel en Ethan Coen. Bekijk hier de trailer. 

 

A Hologram for the King

Na Cloud Atlas castte regisseur Tom Tykwer Tom Hanks opnieuw als hoofdpersonage voor zijn nieuwste film. A Hologram For The King is de verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Dave Eggers. Bekijk hier alle vertoningen in België.

 

Inferno

Hanks zal volgende maand (oktober) ook nog te zien zijn in de nieuwste Dan Brown-verfilming Inferno, waar hij opnieuw in de huid kruipt van Professor Robert Langdon. Na The Da Vinci Code (2006) en Angels & Demons (2009) neemt Ron Howard opnieuw de taak van regisseur op zich. Bekijk hier de trailer.

 

Sully

Geen maand gaat voorbij zonder een Tom Hanks film. In november dit jaar kan je Hanks zien schitteren in een film over het leven van Amerikaanse piloot Chesley ‘Sully’ Sullenberger, die met een noodlanding van een passagiersvliegtuig de levens van 155 mensen redde. Regisseur van dienst is Clint – Gran TorinoEastwood. De film kreeg al goede reviews! Bekijk hier de trailer.

 

The Circle

Opnieuw een verfilming van een boek van Dave Eggers (De Cirkel), maar hier zullen we nog even op moeten wachten. De release van de film is namelijk pas in maart 2017 voorzien. De Cirkel is een  fictief internetbedrijf dat doet denken aan een combinatie van Google, Facebook en Twitter. Tom Hanks staat aan de zijde van Emma Watson, die de hoofdrol op zich neemt.

 

Welke is jouw favoriete Tom Hanks film?

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: