Al het filmnieuws in België

Onze voorbereiding op X-Men: Dark Phoenix - Actueel

Onze voorbereiding op X-Men: Dark Phoenix

Over iets minder dan één maand, op woensdag 5 juni om precies te zijn, verschijnt de allernieuwste X-Men film genaamd X-Men: Dark Phoenix. WE-KEN, wat zeggen we, MAAN-DEN kijken we hier al naar uit en binnenkort is het eindelijk zo ver.
Queen-leden zagen nog geen cent van opbrengst 'Bohemian Rhapsody'-film - Actueel

Queen-leden zagen nog geen cent van opbrengst 'Bohemian Rhapsody'-film

Ondanks het enorme succes van de Queen-biopic 'Bohemian Rhapsody', hebben de bandleden zelf nog geen cent verdiend aan de film. Dat verklaart Queen-gitarist Brian May aan Cinema Blend. 'Bohemian Rhapsody' bracht wereldwijd meer dan 900 miljoen dollar in het laatje.
Amazon gaat nieuwe Star Trek-reeks van CBS uitzenden - Actueel

Amazon gaat nieuwe "Star Trek"-reeks van CBS uitzenden

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, gaat exclusief de nieuwe "Star Trek""-reeks uitzenden. Enkel in de VS en Canada zullen de strapatsen van Jean-Luc Picard en co te volgen zijn op CBS All Access, het onlineplatform van CBS, de producent van de reeks.
Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day overleden - Actueel

Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day overleden

De Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day, één van de grootste showbizziconen uit haar tijd, is vandaag overleden. Dat meldt de Doris Day Animal Foundation, haar stichting voor dierenwelzijn.
Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk - Actueel

Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk

Kim Kardashian bouwt stevig verder aan haar juridische carrière. Nadat de realityster de afgelopen drie maanden zeventien gevangenen heeft vrij gekregen, komt er nu ook een documentaire over haar verdiensten. Die zal twee uur duren en verschijnen op de Amerikaanse truecrimezender Oxygen.
Michael R. Roskam schets een verkeerde toekomst! - Actueel

Michael R. Roskam schets een verkeerde toekomst!

Michael R. Roskam zet zijn schouders onder de sensibiliseringscampagne die 11.11.11 lanceert naar aanleiding van de verkiezingen. Dat doet hij aan de hand van de kortfilm Een Verkeerde Toekomst, met Jan Decleir (Niet Schieten, Daens), Natali Broods (De Helaasheid der Dingen, Façades) en Romy Louise... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox