Al het filmnieuws in België

Janelle Monae vervangt Julia Roberts in tweede seizoen van Homecoming - Actueel

Janelle Monae vervangt Julia Roberts in tweede seizoen van "Homecoming"

De Amerikaanse zangeres Janelle Monae zal de hoofdrol spelen in het tweede seizoen van "Homecoming", de psycholigische thrillerreeks op Amazon. Ze zal Julia Roberts vervangen, die in het tweede seizoen een rol achter de camera krijgt. Dat schrijft New Musical Express.
Gesprek met de regisseurs van 'Kom Hier Dat Ik U Kus'! - Actueel

Gesprek met de regisseurs van 'Kom Hier Dat Ik U Kus'!

Met de verfilming van Griet Op de Beecks bestseller Kom Hier Dat Ik U Kus zijn Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden niet aan hun proefstuk toe. Ze regisseerden al tal van documentaires, waaronder Ne Me Quite Pas, waarmee ze internationaal in de kijker liepen en vaak in de prijzen vielen.    Verder lezen op Cinevox
Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.