Al het filmnieuws in België

Canvas plant Chernobyl-week - Actueel

Canvas plant "Chernobyl"-week

De prestigieuze HBO-reeks "Chernobyl" over de kernramp in 1986 zal vanaf 13 april op Canvas te zien zijn. Dat heeft de VRT bekendgemaakt. De zender zal alle afleveringen in dezelfde week uitzenden en koppelt er een eigen documentairereeks aan.
Charlize Theron: Ik werd aangerand door een bekende regisseur - Actueel

Charlize Theron: "Ik werd aangerand door een bekende regisseur"

Actrice Charlize Theron heeft in een interview met NPR verteld hoe ze in 1994 aangerand werd door een bekende regisseur onder het mom van een auditie. "Ik besefte pas later in mijn carrière dat het echt om aanranding ging."
Remakes die nooit gemaakt hadden mogen worden.... - Actueel

Remakes die nooit gemaakt hadden mogen worden....

Er zijn verschillende redenen: vaak financieel, soms het ego van sommige regisseurs. Cinenews heeft de meest in het oog springende voorbeelden verzameld van remakes die nooit gemaakt hadden mogen worden.
Netflix maakt serie over Spotify - Actueel

Netflix maakt serie over Spotify

Netflix zal een serie maken over de opkomst van de Zweedse muziekstreamingdienst Spotify. De momenteel nog titelloze show zal zich baseren op het book "Spotify Untold".
Orlando Bloom gaat in zee met Amazon - Actueel

Orlando Bloom gaat in zee met Amazon

"Lord of the Rings" en "Pirates of the Caribbean"-ster Orlando Bloom heeft een deal getekend met Amazon. Hij zal televisie en filmprojecten ontwikkelen voor Prime Video.