Al het filmnieuws in België

Dochter van Steven Spielberg is opgepakt voor huiselijk geweld - Actueel

Dochter van Steven Spielberg is opgepakt voor huiselijk geweld

Mikaela Spielberg is opgepakt voor huiselijk geweld. Dat meldt Radar Online. De 23-jarige dochter van de bekende regisseur kwam nog maar net in de aandacht omdat ze haar carrière als porno-actrice probeert te lanceren.
Meghan Markle ambieert rol in superheldenfilm - Actueel

Meghan Markle ambieert rol in superheldenfilm

Meghan Markle heeft haar vroegere agent, Nick Collins, opgedragen om een nieuwe filmrol te zoeken. De vrouw van de Britse prins Harry zou haar zinnen gezet hebben op een superheldenfilm, schrijft de Britse tabloid The Daily Mail.
Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen - Actueel

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen

Acteur Steven Seagal moet honderdduizenden dollars betalen omdat hij een nieuwe cryptovaluta aanprees. Hij vertelde er niet bij dat hij daar 250.000 dollar in cash en 750.000 dollar aan cryptomunten voor zou krijgen, zegt de Amerikaanse toezichthouder SEC.
Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston - Actueel

Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston

Luc Besson verkoopt het voormalige huis van het inmiddels overleden Hollywood-icoon Charlton Heston. De Franse regisseur en producent vraagt 14.9 miljoen dollar (13,7 miljoen euro) voor de woning. Dat schrijft entertainmentssite Variety. Het is pas de tweede keer sinds de ingebruikname van de... Verder lezen...
Courteney Cox enthousiast over Friends-reünie: Het wordt geweldig - Actueel

Courteney Cox enthousiast over "Friends"-reünie: "Het wordt geweldig"

In een aflevering van de webserie "Hiking with Kevin" heeft Courteney Cox haar enthousiasme laten blijken voor de "Friends"-reünie die er zit aan te komen. "We zullen de tijd van ons leven hebben, het wordt geweldig", blikte Cox vooruit.