Al het filmnieuws in België

Opnieuw klacht tegen Sylvester Stallone voor aanranding - Actueel

Opnieuw klacht tegen Sylvester Stallone voor aanranding

De 71-jarige Hollywoodster Sylvester Stallone is opnieuw geconfronteerd met beschuldigingen van aanranding. In november heeft een vrouw bij de politie in Santa Monica een klacht tegen de acteur ingediend, zo zei een politiewoordvoerder.
Politie onderzoekt verkrachtingsklacht tegen Sylvester Stallone - Actueel

Politie onderzoekt verkrachtingsklacht tegen Sylvester Stallone

De politie van Santa Monica in Californië heeft een onderzoek geopend naar steracteur Sylvester Stallone. Hij zou in 1990 in zijn kantoor een vrouw hebben verkracht, zo luidt de aanklacht. Dat kwam entertainmentmagazine TMZ te weten.
Betty White krijgt Lifetime Achievement Award - Actueel

Betty White krijgt Lifetime Achievement Award

Hollywoodlegende Betty White wordt op 2 maart 2018 gelauwerd met een Lifetime Achievement Award. Ze krijgt die prijs op de 55ste editie van de International Cinematographers Guild Publicists Awards. Dat melden Amerikaanse entertainmentmedia.
Amerikaanse sitcom 'The Office' plant comeback - Actueel

Amerikaanse sitcom 'The Office' plant comeback

De Amerikaanse tv-zender National Broadcasting Company (NBC) meldt dat het plannen heeft om de sitcom 'The Office', die van 2005 tot 2013 al liep op de zender, weer op het scherm te krijgen met een nieuw seizoen. Entertainmentmagazine The Hollywood Reporter weet dat de voormalige ster van de serie,... Verder lezen...
Wim Opbrouck mag naar de Berlinale - Actueel

Wim Opbrouck mag naar de Berlinale

Hopelijk kondigt de Berlinale binnenkort nog aan dat er ook Belgische films naar de prijzen op het Festival van Berlijn mogen meedingen, maar nu al zijn er al twee Nederlandse films voor de jeugdsectie geselecteerd, waarin Vlaanderen nogal wat inbreng heeft. In 'Cobain' bijvoorbeeld speelt Wim... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
10 favoriete films uit 2017 - Actueel

10 favoriete films uit 2017

Bij deze maakte wij, de Cinenews redactie, een overzicht van onze favoriete films uit 2017. Wat is jouw favoriete film die dit jaar gereleased werd?
Keert Ian McKellen binnenkort terug als Gandalf? - Actueel

Keert Ian McKellen binnenkort terug als Gandalf?

Amazon heeft vorige maand bevestigd dat het de rechten verkregen heeft om 'The Lord Of The Rings' te bewerken naar een televisieserie. Afgelopen zaterdag hield Ian McKellen, alias Gandalf in de epische filmsaga, in een radioprogramma van de BBC de deur op een kier voor een eventuele terugkeer in de... Verder lezen...
BBC wijdt tv-documentaire aan Weinstein-schandaal - Actueel

BBC wijdt tv-documentaire aan Weinstein-schandaal

De gevallen filmbons Harvey Weinstein wordt het onderwerp van een tv-documentaire van de BBC, over het seksschandaal dat Hollywood op z'n grondvesten deed daveren en de aanleiding vormde voor de wereldwijde #metoo-actie. Dat meldt entertainmentmagazine Deadline.com vandaag.