Al het filmnieuws in België

Debuutroman Sean Penn niet op gejuich onthaald - Actueel

Debuutroman Sean Penn niet op gejuich onthaald

Sean Penn, meervoudig Oscarwinnaar, lanceerde recent zijn debuutroman 'Bob Honey Who Just Do Stuf'. The Hollywood Reporter lijstte de belangrijkste recensies op, en die waren niet bepaald prettig voor de Amerikaanse acteur.
Franse actrice Stéphane Audran overleden - Actueel

Franse actrice Stéphane Audran overleden

De Franse actrice Stéphane Audran is vandaag op 85-jarige leeftijd ten gevolge van een ziekte overleden, zo heeft haar zoon Thomas Chabrol bekendgemaakt. Audran was de favoriete actrice van de Franse sterregisseur Claude Chabrol.
Acteur uit 'Game of Thrones' speelt prins Philip in nieuwe seizoenen van 'The Crown' - Actueel

Acteur uit 'Game of Thrones' speelt prins Philip in nieuwe seizoenen van 'The Crown'

De Brit Tobias Menzies is gecast voor de rol van prins Philip in seizoenen drie en vier van de Netflix-hitserie 'The Crown'. Dat meldt entertainmentmagazine Variety. Menzies is bekend voor zijn vertolking van Brutus in de serie 'Rome' en de rol van Edmure Tully in de serie 'Game Of Thrones'.
Roseanne opnieuw op televisie als Trump-fan - Actueel

Roseanne opnieuw op televisie als Trump-fan

Meer dan 20 jaar na de laatste aflevering keert de populaire Amerikaanse sitcom "Roseanne" terug op het kleine scherm. Televisiezender ABC zond gisteren de eerste aflevering van het tiende seizoen uit. Roseanne Barr vertolkt opnieuw de hoofdrol, dit keer als een trouwe fan van de Amerikaanse... Verder lezen...