Al het filmnieuws in België

Record voor Harry Potter-toneelstuk op Broadway - Actueel

Record voor Harry Potter-toneelstuk op Broadway

Het toneelstuk 'Harry Potter And The Cursed Child' heeft een record beet. De productie op Broadway draaide namelijk in de derde week van de voorvertoningen de hoogste weekomzet voor een niet-musical ooit.
Hugh Laurie versterkt cast van miniserie 'Catch-22' - Actueel

Hugh Laurie versterkt cast van miniserie 'Catch-22'

De Britse acteur, scenarioschrijver en komiek Hugh Laurie, bekend van zijn hoofdrollen in comedyserie 'Blackadder' en ziekenhuisserie 'House', voegt zich bij de cast van tv-serie 'Catch-22', een bewerking van de gelijknamige romanklassieker van Joseph Heller. Dat bericht het Britse filmtijdschrift... Verder lezen...
Rol voor Angelina Jolie in documentaire over Britse koningin - Actueel

Rol voor Angelina Jolie in documentaire over Britse koningin

Actrice Angelina Jolie mag een belangrijke rol spelen in een documentaire over de natuurbehoudprojecten van de Britse koningin Elizabeth II. "The Queen's Green Planet" zal binnenkort worden uitgezonden, meldt Deadline vandaag.
Makers 'Stranger Things' beschuldigd van plagiaat - Actueel

Makers 'Stranger Things' beschuldigd van plagiaat

De broers Matt en Ross Duffer hebben het idee voor hun populaire Netflix-serie 'Stranger Things' gestolen. Dat beweest alvast regisseur Charlie Kessler. Volgens de man gingen de Duffers aan de haal met het concept van een kortfilm die hij in 2012 maakte. Dat meldt entertainmentmagazine Variety... Verder lezen...
'Riverdale' krijgt derde seizoen - Actueel

'Riverdale' krijgt derde seizoen

'Riverdale' zal een derde seizoen krijgen. Dat maakten de producenten van de reeks, gebaseerd op de stripreeks 'Archie', bekend op Twitter.