Al het filmnieuws in België

Charlie Sheen wil reboot 'Two And A Half Men' - Actueel

Charlie Sheen wil reboot 'Two And A Half Men'

De één zijn dood is de ander zijn brood. Amerikaans acteur Charlie Sheen ruikt zijn kans nu het Amerikaanse tv-programma 'Roseanne' van de Amerikaanse zender uit de ether wordt gehaald na een racistische tweet. "Waarom geen reboot van 'Two And A Half Men'?", zo suggereert hij op Twitter.
Freeman eist excuses en rechtzetting CNN - Actueel

Freeman eist excuses en rechtzetting CNN

Morgan Freeman heeft via zijn advocaat geëist dat CNN zijn excuses aanbiedt. Tevens wil de acteur dat de televisiezender een rechtzetting publiceert. CNN berichtte als eerste dat minstens acht vrouwen de acteur beschuldigen van ongewenst gedrag en seksuele intimidatie, maar Freeman ontkent alle... Verder lezen...
'Ugly Betty'-actrice bevallen van zoon - Actueel

'Ugly Betty'-actrice bevallen van zoon

America Ferrera, de actrice die bekend werd door haar rol in de serie 'Ugly Betty', is bevallen van een zoon. De Amerikaanse deelde het heuglijke nieuws mee op Instagram. Ze verklapte ook de naam van haar kind.
Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie - Actueel

Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie

De Amerikaanse actrice Uma Thurman zal een van de hoofdrollen vertolken in de Netflix-serie 'Chambers'. Dat schrijft Deadline.
4 releases in juni om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in juni om naar uit te kijken

Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken. Naar welke film kijkt u het meeste uit?
Emma Watson is opnieuw vrijgezel - Actueel

"Emma Watson is opnieuw vrijgezel"

De Britse actrice Emma Watson is niet langer samen met de 'Glee'-ster Chord Overstreet. Het koppel was zes maanden samen, maar heeft nu een punt achter de relatie gezet, schrijft The Sun.
Actrice uit '13 Reasons Why' kondigt afscheid aan - Actueel

Actrice uit '13 Reasons Why' kondigt afscheid aan

Katherine Langford verlaat de populaire Netflix-serie '13 Reasons Why'. Dat heeft de actrice bevestigd op Instagram. In een emotionele post neemt ze afscheid van haar personage Hannah Baker.