Al het filmnieuws in België

Wat brengt seizoen 4 van Stranger Things? - Actueel

Wat brengt seizoen 4 van Stranger Things?

Hiep hiep hoera! Het vierde seizoen van Stranger Things werd bevestigd met een officiële teaser die ons alvast doet watertanden. Spoiler alert: Wij beantwoorden 4 vragen aan de hand van een zeer diepgaande zoektocht op het internet.
Mjólk: Een actuele fabel van waarheid - Actueel

Mjólk: Een actuele fabel van waarheid

Béliers maakte naam in Cannes door een prijs in de wacht te slepen met "Un Certain Regard" (2015), een film over de rivaliteit van twee schapenhouderij-broers. Nu schenkt de IJslandse regisseur Grìmur Hàkonarson de aandacht aan de boerengemeenschap met de 'MjÓlk. Een film over de melkoorlog.
Het BESTE van Joaquin PHOENIX - Actueel

Het BESTE van Joaquin PHOENIX

Ter voorbereiding op zijn interpretatie van Joker lijstten wij de beste films op waar Joaquin Phoenix eerder al een glansrol neerzette.
Belgische bioscopen pakt uit met Friends-marathon - Actueel

Belgische bioscopen pakt uit met "Friends"-marathon

De populaire serie "Friends" bestaat 25 jaar. Naar aanleiding van deze verjaardag zal alle Belgische bioscopen op zaterdag 19 oktober een selectie afleveringen tentoonspreiden op het grote doek.
Speeddate met... César Diaz! - Actueel

Speeddate met... César Diaz!

Ook te zien op het filmfestival van Oostende was 'Nuestras Madres'. In de LOOK! competitie wist deze film de prijs voor Beste Camera weg te kapen. En terecht. De getalenteerde, Belgische DOP in kwestie is Virginie Surdej. En César Diaz, geboren te Guatemala, is de trotse regisseur van deze unieke... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Demi Moore werd als tiener verkracht voor 500 dollar - Actueel

Demi Moore werd als tiener verkracht voor 500 dollar

In een openhartig interview heeft actrice Demi Moore verteld dat ze in haar tienerjaren verkracht werd. Het was haar moeder die de man toegang had gegeven tot het appartement, vertelt ze. De verkrachter betaalde haar moeder achteraf 500 Amerikaanse dollar.